Om AJ Medical

Vår verksamhet

 

AJ Medical är ett svenskt familjeägt företag som startade 1991. Vi är en leverantör av medicinteknisk utrustning, med blodtrycksutrustning som specialitet till landsting, kommuner, företagshälsovård, sjukhus, läkarhus, vårdcentraler och privat hälsovård. Vi jobbar nära med välkända tillverkare och erbjuder ett brett sortiment med utrustning av hög kvalitet.


Företaget har under åren utvecklat sortimentet och kan erbjuda helhetslösningar vid utrustning av t.ex. mottagningsrum. Genom många år av erfarenhet och tät kontakt med våra kunder och tillverkare har vi möjlighet att hjälpa våra kunder genom hela processen, från inköp till installation, utbildning och service.


Vi erbjuder produkter som uppfyller de tillämpliga kraven i lagen om medicintekniska produkter (1993:584) och är CE-märkta i enlighet med det Europeiska direktivet för medicintekniska produkter MDD 93/42/EEC samt är i tillämpliga fall anmälda hos Läkemedelsverket som medicintekniska produkter för användning inom svensk sjukvård. Vi har förberett oss noga inför MDR som trädde i kraft i maj 2021. Detta kommer förhoppningsvis leda till ännu högre kvalitet och säkerhet på de produkter vi tillhandahåller.


På våra sidor på internet publiceras regelbundet nya produkter och kampanjerbjudanden. För att inte missa nyheter eller erbjudanden finns möjligheten att anmäla sig för att få vårt nyhetsbrev eller andra utskick.

 

 

 

 

AJ Medical verksamhet