Lediga jobb

Just nu har vi två lediga tjänster.

Säljande medicintekniker/serviceingenjör

Hos AJ Medical jobbar vi med högkvalitativa och intressanta produkter. Tjänsten innebär mycket eget ansvar och egen planering och uppföljning. Det är ett omväxlande arbete som innebär både hantering/service av produkterna och utbildning av personal ute i vården.

Arbetet utförs både på vårt kontor på Lidingö och ibland också ute hos kund på olika vårdinrättningar runt om i Sverige. Då tjänsten innebär ett visst resande är körkort en nödvändighet. Arbetet innebär också ett nära samarbete med andra inom företaget och även leverantörer och medicintekniker ute på sjukhus.

Sökande ska vara medicintekniskt utbildad. Vidareutbildning kommer att ske både internt och hos leverantörer.

Mejla ditt CV och personliga brev till career@ajmedical.se eller ring Anna Sogell på tel: 070-757 01 10.

Kontorsassistent med lageransvar

AJ Medical söker en serviceorienterad person för en tjänst med varierande uppgifter. Tjänsten innebär många olika kontakter och det är viktigt med en god förmåga till samarbete och kommunikation. Vi ser gärna att du är prestigelös, flexibel, lösningsorienterad och kan ta egna initiativ.

Omfattning:

  • Order/Lager/Fakturering
  • Hålla ordning och reda på kontoret och lagret
  • Hantera inkommande och utgående post
  • Kundtjänst
  • Lagerhantering
  • Övriga administrativa sysslor

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att sökande har erfarenhet av administrativt arbete och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office och tidigare arbete i Visma Administration är meriterande.

Mejla ditt CV och personligt brev till career@ajmedical.se eller ring Anna Sogell på tel: 070-757 01 10.