Seca

Våra medicinska personvågar och längdmätare kommer från seca Gmbh. Högkvalitativa produkter med genomtänkt design, högt hygientänkande och smarta lösningar. Inte bara det...de är snygga också.

seca Personvågar - Personvåg klass III
Direktivet styr vågens utförande och vad den ska klara av. Det är bestämt att sjukvården MÅSTE använda vågar som är tillverkade enligt direktivets krav, så att det inte ska finnas någon tvekan om att vågen väger rätt. Det finns inga undantag!

seca Baby - Väg & Mät
Vikt och Längd är väl något som alla nyblivna föräldrar frågar efter? Det är ju också en del i barnets utveckling. Alla seca personvågar, inklusive baby/barnvågar, är förstås CE-märkta enligt MDD (93/42/EEG), godkända och märkta enligt ”Vågdirektivet” (90/384/EEG) Klass III.

seca Längdmätare
Här finns det mesta. Från enklare längdmätare till avancerade elektroniska. Längdmätarna är numera tillverkade i antingen tålig aluminium eller ABS-plast. De är mycket mer hygieniska än de gamla trämodellerna. Missa inte de nya elektroniska wireless längdmätarna! Ni läser av längden utan minsta risk för paralax fel.

seca Omfångsmätare
För mätning av t.ex. midja, höft, arm eller ben.

Ladda ner senaste seca katalogen som PDF här:
Seca