Webinarie AJ Medical med seca

VÄLKOMMEN TILL HÖSTENS LIVE WEBINARIE MED VÄRLDLEDANDE SECA! 16 oktober 2020 kl. 10:30-11:30

Vården idag möter höga krav på hygien- och distansering. Många är intresserade av integrationslösningar och inser vikten av att genomföra exakt och korrekt längd- och viktmätning på ett så säkert sätt som möjligt. AJ Medical erbjuder nu i samarbete med seca möjligheten att delta i ett kostnadsfritt live webinarie där experter från seca kommer att dela med sig av sin kunskap inom dessa områden. Läs mer

Du är välkommen att registrera dig via mail till seminarium/ajmedical senast torsdagen den 15 oktober 2020. Ange ditt namn och den e-postadress du vill att inloggningslänken ska skickas till. Länken för webinariet skickas ut ca en timme innan det startar. (Observera att vi kommer att dela din e-postadress med seca för att skapa länken till evenemanget. Denna information kommer dock endast att användas för auktorisering och kommer ej att delas med någon tredje part eller att användas för andra marknadsföringsändamål.) Webinariet kommer att äga rum via Microsoft Teams. För att webinariet ska kunna börja i tid, ber vi dig att logga in på webinarierummet minst 10 minuter innan start!

Vid frågor kontakta oss på seminarium/ajmedical eller 08-767 29 70. Detta gäller även om du redan har frågor som du skulle önska tas upp vid webinariet.

Välkommen med din anmälan!

Upptäck mer om seca integrationslösningar på YouTube här.

 

Läs hela inbjudan HÄR

Föregående Nästa