Vi lanserar nu vår nya hemsida och webbutik. På hemsidan finns all information om våra produkter och tjänster. I webbutiken kan ni enkelt handla när ni har tid. Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på tel. 08-767 29 70 eller via vårt kontaktformulär här.

 

Här är några saker att tänka på innan ni kan logga in och beställa i vår nya webbutik:


OBS! Befintliga kunder
Om ni är en befintlig kund från vår gamla butik så klicka på Glömt ditt lösenord vid "LOGGA IN" och ange den e-postadress som var kopplat till ert konto så skickar vi er en länk för att återställa ditt lösenord, dvs ange ett nytt lösenord.

 

OBS! Företagskunder
När ni har angett ert nya lösenord och loggat in, behöver ni ange ert VAT nummer för att det skall valideras mot EUs VIES server och ni ska bli tilldelade korrekt kundgrupp. På "Kontoöversikt" inne på "Ditt konto", vänligen klicka på "Adressuppgifter" till vänster och sedan på "Ändra" under "Förvald fakturadress". I formuläret finns instruktioner för hur man ska ange sitt VAT nummer. När ni klickat på "Spara adress" visas ett valideringsresultat.

 

Vi är så klart stolta över vår nya butik och hoppas att er upplevelse blir tillika en bra sådan. Om ni har förslag på förbättringar eller har frågor så Kontakta oss gärna.

 

Gå direkt till vår nya webbutik här.